Complete line-up games van Indigo '16 aangekondigd | Gamer.nl

Complete line-up games van Indigo '16 aangekondigd | Gamer.nl

Dutch Game Garden heeft een recordaantal van 38 nieuwe games staan op het jaarlijkse Indigo-evenement. Alle games zijn vandaag aangekondigd.

Dit jaar staan onder andere het nieuwe Pine, waarin heel de wereld evolueert, en de snelle racegame Intergalactic Road Warriors op het evenement. In de vr-game Rad kunnen spelers met de Vive met hun armen vechten tegen vijanden. Spelers mogen alleen op bepaalde punten de vloer aanraken in The Floor is Lava en kunnen de oceaan rondreizen in simulatiegame Sailaway.


Dit jaar staan er ook buitenlandse indiegame op Indigo. Zo zijn daar de schilderachtige Oostenrijkse game Old Man's Journey, het Franse unWorded dat alleen uit letters bestaat en de unieke boksgame Boxer uit Zuid-Afrika. De complete line-up is op de website van Indigo te lezen. Gamer.nl heeft een artikel waarin alle games, inclusief trailers, worden doorgenomen.

Het openen van het evenement voor internationale ontwikkelaars zorgde voor een stormvloed aan aanmeldingen, meldt Dutch Game Garden-woordvoerder Eline Muijres. “Door simpelweg het aanmeldingsformulier te vertalen in het Engels kregen we 110 aanmeldingen. Uiteindelijk hebben we een mooie selectie van 38 games, een recordaantal, waarvan er 13 uit het buitenland komen. Daar zitten hele bijzondere projecten tu en.”

De zevende editie van Indigo, dat zich richt op opmerkelijke games gemaakt door onafhankelijke ontwikkelaars, wordt op 27 september gehouden in Tivoli Vredenburg. Iedereen mag gratis een kijkje komen nemen. Gamer.nl werkt dit jaar nauw samen met Indigo om de meest intere ante indiegames uit te lichten.

Zelf naar Indigo? Hier zijn de details:
Waar: TivoliVredenburg in Utrecht
Wanneer: 27 September 2016 | 10:00 - 22:00
Hoe duur? Gratis voor iedereen!
Officiële website

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou