Het is een donkere koude winternacht, je bent van plan net de straat over te rennen, wanneer je stemmen om de hoek hoort. Je drukt je lichaam plat tegen de muur en het zweet gutst van je hoofd.. er lopen twee duitse soldaten voorbij. Je moet jezelf haasten want die soldaten komen zo weer terug. Je rent de straat over en ineens struikel je over een kei die half boven het wegdek uitsteekt. "HALT!".

Zo zou het kunnen gaan in Commandos2, het spel dat tot onze grote frustratie steeds maar werd uitgesteld. Maar daar lijkt eindelijk een eind aan te zijn gekomen! Deze maand is het dus weer sluipen, rennen en zwemmen met al je favoriete soldaten zoals de green beret (zeer bekwaam met mes), de spion en natuurlijk de nieuwe teamleden.

Fileplanet heeft een nieuwe trailer ontvangen van Eidos, deze trailer is 15mb groot waarvoor je 1 minuut en 50 seconden aan beeld materiaal krijgt. Het begin bevat een kleine intro waarna je ingame voorbeelden te zien krijgt.Night missions are advantageous for Commandos in many ways. Initially, it means you'll have greater freedom of movement, as the guard's range of vision will drop quite considerably. Stealth is still the key to survival, but you'll be able to be a little more reckless shall we say. Be warned however, that many of the German guards carry flashlights.

Het ziet er naar uit dat Commandos2 vele malen beter gaat worden dan zijn voorganger. De interactie met de omgeving wordt enorm uitgebreid en natuurlijk is dit een vooruitgang voor de gameplay.

Je heb iedergeval nog genoeg tijd om de trailer te downloaden voordat Commandos2 in de winkels ligt.

*Update*

Bij Bonusweb.cz, een razendsnelle provider bieden ze hetzelfde filmpje ook aan voor alle mensen die niet in een "wachtrij" willen staan.