CoD: Modern Warfare 2-multiplayer verduidelijkt vijandelijke spelers

CoD: Modern Warfare 2-multiplayer verduidelijkt vijandelijke spelers

Infinity Ward heeft een aantal wijzigingen aan de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare 2 aangebracht nu de game uit is.

In een artikel neemt Infinity Ward diverse wijzigingen door die sinds de bèta zijn doorgevoerd in Call of Duty: Modern Warfare 2. Een veelgehoorde klacht was bijvoorbeeld dat spelers slecht het verschil tussen teamgenoten en vijanden konden zien in de multiplayer. Dit omdat er geen naamtags meer worden weergegeven. De naamtags blijven afwezig, maar bij vijandelijke spelers zweeft er nu een diamanticoontje boven hun hoofd.

Infinity Ward heeft verder de belichting aangepast om te voorkomen dat spelers teveel opgaan in de omgeving. Ook moeten voetstappen van spelers nu pas hoorbaar zijn wanneer men dichtbij elkaar komt. Voetstappen van teamgenoten maken daarnaast minder geluid. Alle wijzigingen zijn hier te lezen.

Call of Duty: Modern Warfare 2 is vanaf vandaag verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Op 16 november komt daarnaast Call of Duty: Warzone 2.0 uit, dat net als Modern Warfare 2 is ontwikkeld door Infinity Ward.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vandaag maar eens mee aan de slag. Heb er zin in.

0

Hmm, ik speel altijd hardcore en zal hier dus niets van merken hopelijk. Desondanks vind ik het wel een mindere toevoeging om op deze manier vijanden te kunnen spotten. Ps: geen review nog terwijl het launch day is. Dat ben ik niet gewend bij COD. Geeft me een slecht gevoel over het cijfer als de embargo nog niet verlopen is..

0

@MikkelR1 Euh CoD gaat uiteraard grotendeels om de multiplayer en dat gaat pas vandaag live. Knappe jongen die nu al een volledige review klaar heeft.

0
test

@Zut De campaign was al meer dan een week speelbaar, hier had ik iig wel een review van verwacht.

0

Aanbevolen voor jou