Niet veel games maken een speler bang, toch zijn er enkele games die hier wel in slagen. Titels zoals System Shock2 en misschien Nocturne zouden hier in kunnen slagen, er is weer zo'n titel genaamd Undying. Clive Barker is een zeer succesvolle horror schrijver die het verhaal voor Undying heeft geschreven.

Jij speelt Patrick Galloway, deze persoon heeft zichzelf een expert gemaakt in de wereld van het paranormale. Je oude kapitein van de tweede wereld oorlog heeft jou gevraagd om naar Ierland te komen vanwege rare gebeurtenissen omtrend zijn familie. Omdat Jeremiah (je oude kapitein) jou leven had gered in de tweede wereldoorlog heb je wat goed te maken. Daarom vertrek je naar Ierland om pols hoogte te nemen.

Een aantal weken geleden zag ik al wat ingame video's van Undying. De omgeving geeft je al de rillingen en je schrikt echt als er plots iemand uit het schilderij komt zetten. Clive Barker heeft goed zijn best gedaan, het verhaal is fantastische volgens Gamespy en ook de creepy gameplay laat je tot de laatste uurtjes doorspelen. Een 8.9 gaf Gamespy, geen slechte score voor een "sleeper hit". Binnekort betreden wij het landhuis om verslag uit te brengen over de gebeurtenissen in Undying.