Citybuilder Steamworld Build onthuld

Citybuilder Steamworld Build onthuld

Thunderful Games heeft gisteravond Steamworld Build officieel aangekondigd.

Het was al bekend dat de ontwikkelaar van de Steamworld-games een aankondiging ging doen, en nu blijkt dus dat het om de onthulling van Steamworld Build gaat.

De citybuilder laat spelers een eigen mijnstadje boven een mijn met mineralen en oude technologieën bouwen. Men bouwt de stad uit en verkent ondertussen de mijn, wat grondstoffen oplevert om nog verder te bouwen.

Eerdere games in de franchise waren Steamworld Tower Defense, Steamworld Dig en het vervolg, Steamworld Heist en Steamworld Quest. De Steamworld-games vallen onder verschillende genres. In 2021 werd Steamworld Headhunter al onthuld. Het betreft een third-person co-op actie-adventuregame. Veel details over dat spel zijn er nog niet.

Steamworld Build moet ergens dit jaar uitkomen op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. Een demo is verkrijgbaar via Steam.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Aiii jammer. Niet mijn game. Erg genoten van steamworld dig en heist, maar citybuilders zijn helaas niks voor mij. Voor de mensen die er wel geinteresseerd in zijn hoop ik voor ze dat het vet wordt! :D

0
test

Erg veel Dungeon Keeper vibes, maar dan anders. Boven en onder de grond, leuk leuk.

0

Aanbevolen voor jou