Techland, een Poolse developer, heeft twee dagen terug een nieuwe game aangekondigd. Het gaat hier om een first person shooter genaamd Chrome. Het spel speelt zich af in de toekomst op een aantal door de mens gekoloniseerde planeten. En natuurlijk gaat het fout. Op één van de planeten breekt een conflict uit over de beschikbare mineralen. En jij, als ene Logan, bevind je midden in dit conflict.

Op 10 verschillende lokaties in jungles, mijnen, militaire basissen en andere unieke omgevingen zul je allerlei gespuis uit de weg moeten ruimen.

Naast een standaard verhaal zullen ook de standaard wapens aanwezig zijn. Hieronder vallen messen, pistolen, sniper rifles, plasma geweren, rocket launchers etc. Natuurlijk staan er ook andere hulpmiddelen tot je beschikking om het leven wat aangenamer te maken. Denk dan aan med-kits, radar, zaklantaarns en explosieven. Ook is Logan te upgraden, zoals we dat in Deus Ex zagen. Chrome staat gepland voor de lente van het jaar 2002. De game is momenteel in alpha stage. Voor meer informatie en een aantal screenshots surf je naar Gamespot.