Het Kickstarter-project Wildman staat op moment van schrijven op een toegezegd bedrag van 333.587 dollar van de beoogde 1,1 miljoen. Dat is een percentage van 30 procent. Volgens website Kicktraq valt te verwachten dat het uiteindelijke bedrag op zo'n 730 duizend dollar uitkomt, als de huidige trend blijft doorzetten.

Taylor geeft aan dat hij de kansen van zijn project laag inschat op basis van cijfers van vergelijkbare projecten. "We zaten er een orde van grootte naast, alsof er een nul miste. (...) Als je kijkt naar andere projecten, die worden binnen een of twee dagen volledig gefinancieerd, wij zaten op een dertiende of twaalfde." Zo haalde Project Eternity van Obsidian Entertainment, dat ook 1,1 miljoen dollar vroeg, het beoogde bedrag in zo'n 24 uur op.  Ook Double Fine Adventure (400.000 dollar) en Wasteland 2 (900.000 dollar) wisten in hetzelfde tijdsbestek hun beoogde bedrag binnen te halen. 

In het volledige interview, dat meer dan een uur duurt, vertelt Chris Taylor ook zijn plannen als het Wildman-project zijn beoogde doel niet haalt. Eerder gaf Taylor al aan dat Gas Powered Games in financieel zwaar weer verkeert. Mocht het project mislukken, moet GPG zijn deuren sleuten en gaat Taylor zich "in zijn kelder" opsluiten. Dit om te werken aan Project Mercury, een web-based tool waarmee spelers heel eenvoudig dingen moeten kunnen aanpassen in games, zoals de indelingen van maps en waar vijanden en items zich bevinden.