[check] Atari en Sony brengen follow-up Ghostbusters | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De opvolger heet Ghostbusters: Sanctum of Slime en wordt uigebracht op Playstation Network, Xbox Live en is te downloaden voor de PC. Game Hunters, onderdeel van USA Today, is achter dit nieuws gekomen dankzij exclusieve screenshots die de Chileense ontwikkelaar Wanako naar Game Hunters heeft verzonden.

Grote bazen

De adventure-game bevat grote bazen waar goed teamwerk vereist is om ze te verslaan. De game beschikt over het totale Ghostbusters arsenaal zoals de proton stream, de plasma inductor en de fermion shock. De multiplayer game, die in totaal met zijn vieren gespeeld kan worden, kan zowel offline als online gespeeld worden.

In het vorige deel, Ghost Busters: The Video Game, waar miljoenen exemplaren van verkocht zijn, namen gamers de rol van een groentje aan en werden ze ingehuurd door de originele Ghostbusters om voor hen mi ies op te lo en.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou