Cheaters verstoren GT Academy | Gamer.nl

Cheaters verstoren GT Academy | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de tweede ronde van GT Academy bleek het mogelijk om in bepaalde bochten af te snijden, zonder dat spelers hier een straftijd voor krijgen. Tevens was het via een andere fout mogelijk rondetijden te verkorten. Om die reden zijn alle resultaten van de tweede ronde, die werd gehouden van 31 januari tot en met 6 februari, geschrapt. Alle deelnemers zijn daardoor automatisch door naar de derde ronde.

Polyphony werkt nu aan een patch om misbruik van dit soort fouten te voorkomen. Daarom is de derde ronde van de GT Academy vertraagd. De derde ronde zou eerst op 14 februari van start gaan. Wanneer de GT Academy nu wordt voortgezet, is nog onduidelijk.

GT Academy

GT Academy is een toernooi waarin deelnemers worden opgeleid tot racecoureurs. Aanvankelijk doen duizenden spelers mee via het spelen van Gran Turismo 5. De winnaar van het toernooi wordt getraind in echte racewagens om uiteindelijke een profe ionele racecoureur te worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou