Lan=Life, een bekende LAN party die gehouden werd van 18 tot en met 20 januari 2002, heeft [TRCC]Dann van de LAN party verwijderd. Volgens de organisatie zou Dann aan het cheaten zijn.

Zowel de organisatie als een aantal bezoekers vonden Dann té goed spelen. Terwijl Dann lag te slapen is de organisatie op zijn PC rond gaan snuffelen om zo te controleren of hij cheats gebruikt. Er waren geen cheats geinstalleerd, maar wel werd er een zip bestandje gevonden (na lang zoeken) met wat cheats erin.

Hierop besloot de organisatie Dann naar huis te sturen. Er is ook een demo gemaakt, welke niet online staat. Maar het 'bewijs' in deze demo is al ontkracht door [TRCC] leden. Dat hier grove fouten zijn gemaakt mag duidelijk zijn. [TRCC] is nu eenmaal een clan van redelijk hoog niveau, en dat is hier onderschat. Ook het doorzoeken van iemand's PC zonder zijn toestemming is niet zoals het hoort. De officiele pagina van Lan=life heeft een heel ander verhaal voor ons, surf daarvoor naar deze link. Met dank aan ShadoW en NokNok voor het melden van dit nieuws.