Het derde en tevens laatste deel in de Sands of Time trilogie van Prince of Persia staat bijna voor de deur. Rond de sinterklaas periode zal de vermoeide Prins een laatste wanhopige poging doen om de Sands of Time terug in de zandloper te krijgen. Maar voordat hij daar mee kan beginnen, moet hij eerst afrekenen met het verleden, het verleden van zijn eigen koninkrijk, zijn eigen Babylon.

Na een lange ontwikkel tijd staat er nu een trilogie op de plank waar veel fans menig uurtje in hebben gestopt en waar ze nog menig uurtje in zullen stoppen. Als jij zo'n speler bent en vragen hebt over de nieuwe Prince of Persia game The Two Thrones, log dan vandaag om 18:00 zeker in op IRC en vraag het ontwikkelteam de oren van de kop.

Bereidt je vragen wel goed voor en zorg er voor dat je niet dezelfde vragen stelt. Wil je antwoord op die vraag die je al een tijdje dwars zit, log dan in op IRC met de volgende gegevens en vraag het de ontwikkelaars zelf. Wie: Ben Mattes (producer), Corey May (script writter) en Jean-Christophe Guyot (artistic director).Wanneer: woensdag 23 november om 18:00 uurServer Type: Ubisoft (irc.ubisoft.com)Channel: #POP

Wie weet laten ze wel wat los over de toekomst van de Prins op de Next Gen Consoles.... maar dan, misschien ook niet. De tijd zal het leren.