Nieuws
Halo Infinite

Certain Affinity werkt mogelijk aan de nieuwe modus voor Halo Infinite

Studio laat weten aan nieuwe content voor de game te werken

Geschreven door Michel Musters op
Ontwikkelaar Certain Affinity laat weten mee te werken aan nieuwe content voor Halo Infinite. Mogelijk gaat het om de nieuwe modus waar de afgelopen tijd geruchten over de ronde doen.

De ontwikkelaar meldde onlangs het volgende op diens website: "We verdiepen onze relatie met 343 Industries en evolueren Halo Infinite op nieuwe en spannende manieren."

Certain Affinity ondersteunt andere studio's al jaren bij de ontwikkeling van games, waaronder spellen in de Halo- en Call of Duty-franchise. Ook aan Halo Infinite heeft de studio meegewerkt, maar blijkbaar doet het dat nu dus nog steeds.

Onlangs kwamen er geruchten naar buiten dat er een nieuwe modus voor Halo Infinite in ontwikkeling is genaamd Last Spartan Standing. Het zou mogelijk om een nieuwe variatie op de Big Team Battle-modus gaan en battle royale-eigenschappen hebben.

Volgens recente geruchten werkt Certain Affinity overigens ook aan diens eerste eigen game - een Monster Hunter-achtig spel in opdracht van Microsoft. Dit is echter nog niet officieel bevestigd.

Dit artikel delen:

Lees meer

AMD wil hoge ogen gooien met DDR5-overclocking op Zen 4-cpu's Bandai Namco werkt mogelijk aan remaster van Nintendo-game
1

Reacties op: Certain Affinity werkt mogelijk aan de nieuwe modus voor Halo Infinite

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • GangstaLean

    • 13 april 2022 17:05
    Laat maar komen dan!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.