Certain Affinity werkt mogelijk aan de nieuwe modus voor Halo Infinite

Certain Affinity werkt mogelijk aan de nieuwe modus voor Halo Infinite

Ontwikkelaar Certain Affinity laat weten mee te werken aan nieuwe content voor Halo Infinite. Mogelijk gaat het om de nieuwe modus waar de afgelopen tijd geruchten over de ronde doen.

De ontwikkelaar meldde onlangs het volgende op diens website: "We verdiepen onze relatie met 343 Industries en evolueren Halo Infinite op nieuwe en spannende manieren."

Certain Affinity ondersteunt andere studio's al jaren bij de ontwikkeling van games, waaronder spellen in de Halo- en Call of Duty-franchise. Ook aan Halo Infinite heeft de studio meegewerkt, maar blijkbaar doet het dat nu dus nog steeds.

Onlangs kwamen er geruchten naar buiten dat er een nieuwe modus voor Halo Infinite in ontwikkeling is genaamd Last Spartan Standing. Het zou mogelijk om een nieuwe variatie op de Big Team Battle-modus gaan en battle royale-eigenschappen hebben.

Volgens recente geruchten werkt Certain Affinity overigens ook aan diens eerste eigen game - een Monster Hunter-achtig spel in opdracht van Microsoft. Dit is echter nog niet officieel bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Laat maar komen dan!

0

Aanbevolen voor jou