Nieuws
Guardians of the Galaxy

CEO van Telltale Games vertrekt

Mede-oprichter neemt het stokje over

Geschreven door Michel Musters op
Kevin Bruner, de CEO van Telltale Games, verlaat de studio, zo heeft hij aangekondigd.
"Kevin heeft de afgelopen jaren aan het roer gestaan van Telltale en nam het stokje over van mede-oprichter Dan Connors in 2015", zo vertelt een woordvoerder. "Kevin vertrekt nu, maar Telltale heeft het geluk dat Dan prima die rol kan overnemen." Connors krijgt dus zijn oude positie weer terug.

Het is niet precies duidelijk waarom Bruner vertrekt. "We zijn enorm gegroeid sinds Telltale is opgericht en nu is het groter dan ik ooit had durven dromen", aldus Bruner zelf. "Er kan veel gebeuren voor Telltale en het is allemaal spannend en uniek uitdagend. Het is tijd dat ik dat overlaat aan iemand die alle potentie die er in zit kan realiseren." Bruner blijft wel in de bestuursraad van de studio tijdens de transitie. Wat hij daarna gaat doen is onbekend.

Telltale werd vooral bekend met episodische games als The Wolf Among Us, Game of Thrones en The Walking Dead. Op dit moment werkt de studio aan een episodische reeks gebaseerd op Guardians of the Galaxy.Dit artikel delen:

Lees meer

Remaster van Turok 2 nu beschikbaar op pc Ghosts'N Goblins nu verkrijgbaar op iPhone en Android
1

Reacties op: CEO van Telltale Games vertrekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • The soy sauce

    • 17 maart 2017 11:56
    Kom op Telltale, nu moeten ze zich ook blijven vernieuwen. Want telkens met dezelfde point and click game komen maar een andere thema'tje word nu ook wel snel oud.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.