Nieuws
Celeste

Celeste-makers herenigd met hun The Game Awards-award

De award stond op eBay voordat hij werd gekocht door YouTuber

Geschreven door Michel Musters op
De makers van Celeste zijn vier jaar na het winnen van Best Independent Game tijdens The Game Awards herenigd met hun award.

YouTuber PrestigelsKey was op zoek naar een replica van de The Game Awards-award. Hij vond een echte award op eBay, die hij voor 375 dollar kocht. Toen de award arriveerde, las hij dat het de award was voor Best Independent Game die in 2018 werd gewonnen door Extremely OK Games voor Celeste.

PrestigelsKey nam contact op met de ontwikkelaar. Blijkbaar namen ze de awards tijdens de show zelf in ontvangst, maar werd die tijdens de ceremonie weer weggehaald en is de award mogelijk door een miscommunicatie nooit naar de studio gestuurd.

PresigelsKey heeft de trofee teruggestuurd naar Extremely OK Games. In ruil daarvoor betaalt de studio het bedrag dat de YouTuber aan de awards had besteed terug en sturen ze hem een aantal gesigneerde exemplaren van Celeste.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bekijk de lanceringstrailer van Guild Wars 2: End of Dragons Uitgebreide gameplayvideo van Tiny Tina's Wonderlands getoond
0

Reacties op: Celeste-makers herenigd met hun The Game Awards-award

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.