CDL Moshpit-playlist in CoD: Modern Warfare 2 uitgesteld

CDL Moshpit-playlist in CoD: Modern Warfare 2 uitgesteld

De CDL Moshpit-playlist is gisteren tijdens de start van het eerste seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 2 niet online gekomen.

Treyarch heeft laten weten dat de playlist is uitgesteld. De playlist had eigenlijk tegelijk met de release van seizoen 1 en Warzone 2.0 uit moeten komen, maar op het laatste moment werd het uitgesteld. Volgens Treyarch komt dit door "recentelijk ontdekte problemen". Het gaat volgens het bedrijf om een korte vertraging, maar een nieuwe datum werd niet genoemd.

CDL Moshpit dient als voorloper van Ranked Play, dat pas in de loop van 2023 beschikbaar moet komen in Modern Warfare 2. Daarbij worden de standaard regels, restricties en maps uit Call of Duty League gebruikt, verspreid over de modi Hardpoint, Search & Destroy en Control. De playlist moet in feite als een brug dienen tussen de reguliere multiplayer en het aankomende Ranked Play.

Zoals gezegd is sinds gisteren seizoen 1 van CoD: Modern Warfare 2 begonnen. Het eerste seizoen brengt onder andere de map Shoot House terug. In de loop van het seizoen wordt ook de map Shipment toegevoegd. Verder bevat het seizoen nieuwe Special Ops-missies, alsmede een raid voor deze modus. Verder worden er vier nieuwe wapens en zes nieuwe operators toegevoegd. Met de start van het eerste seizoen is ook de battle royale-game Warzone 2.0 online gekomen, dat gratis gedownload kan worden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou