CD Projekt toont beelden van The Witcher 3 draaiende op Steam Deck

CD Projekt toont beelden van The Witcher 3 draaiende op Steam Deck

CD Projekt Red heeft een drietal video's online geplaatst waarin beelden te zien zijn van The Witcher 3: Wild Hunt draaiende op een Steam Deck.

De drie video's werden door het bedrijf op Twitter geplaatst en zijn hieronder te zien. Het is niet goed te zien in wat voor resolutie de game draait, maar het lijkt er op dat er tenminste 30 frames per seconde wordt aangehouden.

In de eerste video is te zien hoe Geralt op Roach door de straten van Novigrad rijdt. In de tweede video is te zien hoe Geralt een gevecht houdt met een golem in Velen. De derde video toont Geralt onderweg naar de moerassige thuishaven van de Crones.

Eerder deze week toonde Valve ook een video waarin de Steam Deck wordt ontleed. In de loop van december worden de eerste exemplaren van de Steam Deck naar mensen die hem hebben besteld verzonden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben ik de enige die vindt dat het erop lijkt dat de afstand tussen de buttons en de analoge stick aan de rechterkant te oncomfortabel is? De persoon in de video lijkt echt te struggelen met switchen van het een naar het ander, ziet er in ieder geval niet uit alsof dat echt fijn werkt.

0

@geeMc Valve heeft met de Steam controller al laten blijken dat ze geen ergonomische controllers kunnen bouwen. Niet hoopvol voor de Deck.

0

Aanbevolen voor jou