CD Projekt Red werkt aan nieuw videogame format | Gamer.nl

CD Projekt Red werkt aan nieuw videogame format | Gamer.nl

Tijdens een financiële conferentie van CD Projekt Red heeft president Adam Kiciński informatie vrijgegeven over de bedrijfsstrategie voor de komende jaren. Uit deze informatie blijft dat het bedrijf aan een nieuw format voor videogames werkt en daarnaast een grote nieuwe rpg-titel wil uitgeven.

CD Projekt Red werkt dit jaar aan de uitbreiding voor The Witcher 3: Wild Hunt – Blood and Wine en aan extra promotionele activiteiten voor Wild Hunt in het algemeen. Daarnaast houdt het bedrijf zich bezig met een nieuw videogame format waarmee de studio nog niet eerder heeft gewerkt. Kiciński geeft aan dat meer informatie hierover op een later moment wordt vrijgegeven.

Daarnaast bevestigt Kiciński dat het bedrijf, naast Cyberpunk 2077, werkt aan een nieuwe triple A rpg-titel. Dit nieuwe spel wordt voor 2021 uitgegeven. Kiciński deelde daarnaast geen extra informatie.

De site GOG Galaxy wordt daarnaast uitgebreid met nieuwe mogelijkheden en extra ondersteuning voor het early acce -model. De site gaat daarnaast triple A-games ondersteunen die niet worden uitgegeven door CD Projekt Red. 

Media has no description
Media has no description
Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou