Nieuws

CD Projekt Red over Cyberpunk 2077, mogelijkheid The Witcher 4 en nieuwe game

Meer dan driehonderd man werken aan Cyberpunk 2077

Geschreven door Jacco Peek op
Tijdens een financiële conferentie over 2016 heeft CD Projekt meer verteld over de toekomst van de studio. Zo is de ontwikkeling van Cyberpunk 2077 "vrij ver gevorderd", wordt er gedacht aan een mogelijke The Witcher-opvolger en wordt er gewerkt aan een nieuwe titel.

Op dit moment werken er meer dan driehonderd man aan Cyberpunk 2077, maar de studio "heeft nog wat tijd nodig" voordat de game uitgebracht kan worden. Hoewel CD Projekt Red graag details over de game wil delen, staat 2017 voor hen in het teken van Gwent: The Witcher Cardgame.

Daarnaast wil de studio een derde game ontwikkelen naast Cyberpunk 2077 en de ondersteuning van Gwent. Het aantal medewerkers zal hiervoor verder groeien en momenteel worden er concept artists gezocht voor de nog onbekende titel.

Tot slot zegt CD Projekt Red veel vragen te krijgen over een mogelijke The Witcher 4. In een Q&A-sessie na afloop van de conferentie zegt de studio: "The Witcher was ontworpen als een trilogie, en een trilogie kan geen vierde deel hebben, toch?" Een andere woordvoerder zei daarna: "We houden heel erg van deze wereld. We hebben vijftien jaar van ons leven en heel veel geld erin geïnvesteerd. Dus, we zullen erover nadenken."

Hieronder is de volledige conferentie te bekijken. Gisteren verscheen het nieuws dat de The Witcher-serie bij elkaar 25 miljoen keer heeft verkocht. Ook begint vandaag de Gwent-bèta op de PlayStation 4.

Bron: Dualshockers

Dit artikel delen:

Lees meer

Shovel Knight Specter of Torment in april ook naar andere platformen Zo werkt het zwaardvechten in Sea of Thieves
2

Reacties op: CD Projekt Red over Cyberpunk 2077, mogelijkheid The Witcher 4 en nieuwe game

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • RavenMMG

  • 1 april 2017 07:54
  Kom maar op met Wijchen 4 5 en 6

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  MrTomatoBalls

  • 2 april 2017 12:14
  Gewoon de volgende Trilogie starten in dezelfde wereld. Helaas dan zonder onze grote vriend Garry the metrosexual fruitcake.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.