CD Projekt Red over Cyberpunk 2077, mogelijkheid The Witcher 4 en nieuwe game | Gamer.nl

CD Projekt Red over Cyberpunk 2077, mogelijkheid The Witcher 4 en nieuwe game | Gamer.nl

Tijdens een financiële conferentie over 2016 heeft CD Projekt meer verteld over de toekomst van de studio. Zo is de ontwikkeling van Cyberpunk 2077 "vrij ver gevorderd", wordt er gedacht aan een mogelijke The Witcher-opvolger en wordt er gewerkt aan een nieuwe titel.

Op dit moment werken er meer dan driehonderd man aan Cyberpunk 2077, maar de studio "heeft nog wat tijd nodig" voordat de game uitgebracht kan worden. Hoewel CD Projekt Red graag details over de game wil delen, staat 2017 voor hen in het teken van Gwent: The Witcher Cardgame.

Daarnaast wil de studio een derde game ontwikkelen naast Cyberpunk 2077 en de ondersteuning van Gwent. Het aantal medewerkers zal hiervoor verder groeien en momenteel worden er concept artists gezocht voor de nog onbekende titel.

Tot slot zegt CD Projekt Red veel vragen te krijgen over een mogelijke The Witcher 4. In een Q&A-se ie na afloop van de conferentie zegt de studio: "The Witcher was ontworpen als een trilogie, en een trilogie kan geen vierde deel hebben, toch?" Een andere woordvoerder zei daarna: "We houden heel erg van deze wereld. We hebben vijftien jaar van ons leven en heel veel geld erin geïnvesteerd. Dus, we zullen erover nadenken."

Hieronder is de volledige conferentie te bekijken. Gisteren verscheen het nieuws dat de The Witcher-serie bij elkaar 25 miljoen keer heeft verkocht. Ook begint vandaag de Gwent-bèta op de PlayStation 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou