CD Projekt Red brengt hotfix uit voor The Witcher 3-update pc uit

CD Projekt Red brengt hotfix uit voor The Witcher 3-update pc uit

CD Projekt Red heeft een hotfix uitgebracht voor de pc-versie van de current-gen update voor The Witcher 3: Wild Hunt.

Onlangs verscheen de current-gen update voor The Witcher 3 op pc, PlayStation 5 en Xbox Series. Diverse pc-gamers maakten al snel melding van problemen. Zo kregen ze de framerate sinds de update niet boven 45 fps en zagen de graphics er veel slechter uit dan voor de update.

De hotfix die de ontwikkelaar nu heeft uitgebracht moet dat deels verbeteren. Omdat het om een hotfix gaat, blijft het dezelfde versie van de game. De update weegt 3 GB op Steam en 1,9 op GOG en moet onder andere stabiliteit en prestaties van het spel verbeteren. CD Projekt laat weten verder te blijven werken om de ervaring op alle platforms te verbeteren.

Tot slot heeft de ontwikkelaar de current-gen update ook op Origin uitgebracht.  Dankzij de update kan de game op PS5 en Series X met raytracing en een framerate van 30 fps gespeeld worden, of in 60 fps maar dan zonder raytracing. Ook wordt FSR 2.1 en DLSS 3 ondersteund op pc. Verder bevat de game een nieuwe zijmissie gebaseerd op de Netflix-serie, alsmede optionele nieuwe looks voor Geralt en Dandelion gebaseerd op de serie. De game heeft nu ook een fotomodus inclusief filters.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat is dit toch een goede game. Zit er weer helemaal in en dat voor een game uit 2015. Echt ongeevenaard.

0
test

@The_Stifmeister "wind's howling"

0

@The_Stifmeister Ben echt benieuwd, heb het ooit een keer gespeeld en na 3 uur neergelegd. Is het een progressie spel met skill trees etc. dat je op een gegeven moment ook overpowered bent etc.?

0
test

@CertifiedLoverBoy [quote] Is het een progressie spel met skill trees etc. dat je op een gegeven moment ook overpowered bent etc.?[/quote] Klopt. Al kan je het zo instellen dat de monsters mee levelen. Ik doe dat overigens nooit want waarom word ik anders sterker :D

0
test

@CertifiedLoverBoy Ja dit is echt bij uitstek een game waarin je een steeds grotere badass wordt. Er blijven zeker uitdagingen komen, maar er zijn ook genoeg enemies waar je op een gegeven moment gewoon heerlijk doorheen sliced.

0

Ajjj de PS5 versie is helaas ook niet bugg-vrij. Ik kan niet manueel saven (alleen autosave). Daarnaast heeft hij de button-layout veranderd waardoor sprinten en sign's met een andere knop geactiveerd worden.. is aan te passen in het menu, maar ook dit onthoudt hij niet. Daarnaast denkt de game bij iedere opstart weer dat je de game voor het eerst sinds de update opstart met schermen om de helderheid in te stellen en dergelijke... Ik hoop snel op een buggfix..

0

@Quarthur Dit alles op de xbox niet tegengekomen gelukkig. 1x een crash gehad, maar verder werkt alles perfect. Hopelijk snel gefixt dan, want het is een heerlijke game

0

Aanbevolen voor jou