CD Projekt komt met nieuwe Witcher-game op E3 | Gamer.nl

CD Projekt komt met nieuwe Witcher-game op E3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Tijdens het interview gaf Gop aan verder geen details te kunnen geven over de nog onaangekondigde game, al zei hij wel dat het mogelijk de intere e van console-gamers zou kunnen wekken. Ook sloot hij uit dat het om The Witcher 3 gaat. "Ik ga niet liegen, daar zijn we nog niet aan begonnen. Maar het is mogelijk dat we daar in de toekomst wel aan gaan werken", aldus Gop.

De geruchten over een console-titel binnen de The Witcher-serie gaan al langer rond. Zo stond er oorspronkelijk een console-versie van het eerste deel gepland, en liet ontwikkelaar CD Projekt al enkele hints vallen rondom de mogelijkheid dat The Witcher 2: A a ins of Kings ook zijn weg naar de spelcomputers zou vinden. Bovendien ontving een onbekende Xbox 360-versie van het tweede deel onlangs een leeftijdscla ificatie van het Entertainment Software Rating Board (ESRB).


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou