Casual games over Monty Python in de maak | Gamer.nl

Casual games over Monty Python in de maak | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

“Monty Python is een van de meest iconische komedielicenties die beschikbaar zijn, alleen is er al meer dan twintig jaar niets mee gedaan. Nu we de rechten ervan hebben vergaard, kunnen we de serie naar deze eeuw brengen, met een geheel nieuwe komische ervaring die zowel oude als nieuwe fans aan zal spreken”, zo luidt het persbericht van Zattikka.

Het bedrijf laat verder weten dat een aantal mensen van het oorspronkelijke Monty Python-team meewerken aan de titels, waaronder Terry Gilliam. Hij vormde samen met onder meer John Cleese, Michael Palin en Graham Chapman jarenlang het gezicht van de serie. Zattikka bracht als ontwikkelaar eerder Butt Scan en Mr Bean: Out of Control uit voor de iPhone en iPad.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou