Castlevania-personages, Dark Samus, King K. Rool en meer naar Super Smash Bros. Ultimate | Gamer.nl

Castlevania-personages, Dark Samus, King K. Rool en meer naar Super Smash Bros. Ultimate | Gamer.nl

Nintendo heeft in een speciale Nintendo Direct meer informatie rondom Super Smash Bros. Ultimate bekendgemaakt. Onder andere Simon en Richter Belmont uit Castlevania worden beschikbaar in de vechtgame.

De vampierenjager Simon Belmont maakt gebruik van zijn iconische zweep. Voor zijn speciale aanvallen maakt hij gebruik van zijn bijl, Holy Water en een uppercut. Richter Belmont is beschikbaar als 'echo fighter' en heeft veel van dezelfde moves als Simon.

Tevens is Dracula's Castle beschikbaar als level, met mummies, weerwolven en andere monsters. Dracula duikt af en toe op in het level en Alucard wordt als A ist Tropy toegevoegd. In totaal zijn er 34 Castlevania-nummers beschikbaar die als soundtrack voor het level dienen.

Tijdens de stream zijn ook de Donkey Kong-schurk King K. Rool en twee andere echo fighters aangekondigd: Dark Samus en Chrom uit Fire Emblem. Beide personages hebben moves die iets afwijken van de vechters waarop ze gebaseerd zijn.

Tevens zijn veel levels uit eerdere Smash Bros.-games bevestigd. De terugkerende levels hebben een kleine make-over gekregen. In totaal zijn er 103 levels beschikbaar in Super Smash Bros. Ultimate. Een nieuw level voor de Switch-game is New Donk City uit Super Mario Ody ey. Ook nieuw is 'stage morphing', waarmee levels kunnen veranderen tijdens een potje.

Bekijk hieronder de volledige Nintendo Direct terug voor meer informatie over nieuwe regels, tournaments, de soundtrack, items, training, nieuwe pokémon en andere elementen.

In Europa verschijnt release ook een Limited Edition van de game, inclusief een GameCube-controller en GameCube-adapter voor de Switch. Super Smash Bros. Ultimate is vanaf 7 december exclusief beschikbaar voor Nintendo Switch.

Smash Bros.
Super Smash Bros. Ultimate
Super Smash Bros. Ultimate
Super Smash Bros. Ultimate
Super Smash Bros. Ultimate
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou