Castlevania-DLC komt eind maart | Gamer.nl

Castlevania-DLC komt eind maart | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Reverie kost 7,99 euro of 800 Microsoft-punten en voegt twee nieuwe hoofdstukken toe aan de game. In de twee hoofdstukken van Reverie keert hoofdpersoon Gabriel terug naar het kasteel van Carmilla om daar Laura bij te staan. Na de gebeurteni en in het hoofdavontuur zijn er gevaarlijke nieuwe ontwikkelingen in dit kasteel en Gabriel moet het kwaad stoppen.

Na Reverie volgt er later dit jaar nog een DLC-pakket. In Resurrection gaat Lords of Shadow verder waar het hoofdavontuur stopte. Zodoende komt de speler dus meer te weten over de gebeurteni en na het einde van de game. Resurrection stond oorspronkelijk gepland voor een release in april, maar momenteel is het onduidelijk of de DLC inderdaad volgende maand verschijnt.

Lords of Shadow

In Lords of Shadow staat de wereld op de rand van de afgrond. De balans tu en goed en kwaad dreigt verloren te gaan, een ontwikkeling die valt toe te schrijven aan de lords of shadow. De speler kruipt in de huid van Gabriel, die deel uitmaakt van de Brotherhood of Light en er op uit wordt gezonden om te balans te herstellen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou