Reverie kost 7,99 euro of 800 Microsoft-punten en voegt twee nieuwe hoofdstukken toe aan de game. In de twee hoofdstukken van Reverie keert hoofdpersoon Gabriel terug naar het kasteel van Carmilla om daar Laura bij te staan. Na de gebeurtenissen in het hoofdavontuur zijn er gevaarlijke nieuwe ontwikkelingen in dit kasteel en Gabriel moet het kwaad stoppen.

Na Reverie volgt er later dit jaar nog een DLC-pakket. In Resurrection gaat Lords of Shadow verder waar het hoofdavontuur stopte. Zodoende komt de speler dus meer te weten over de gebeurtenissen na het einde van de game. Resurrection stond oorspronkelijk gepland voor een release in april, maar momenteel is het onduidelijk of de DLC inderdaad volgende maand verschijnt.

Lords of Shadow

In Lords of Shadow staat de wereld op de rand van de afgrond. De balans tussen goed en kwaad dreigt verloren te gaan, een ontwikkeling die valt toe te schrijven aan de lords of shadow. De speler kruipt in de huid van Gabriel, die deel uitmaakt van de Brotherhood of Light en er op uit wordt gezonden om te balans te herstellen.