Capcom legt uit hoe ze Street Fighter 5-multiplayer verbeteren | Gamer.nl

Capcom legt uit hoe ze Street Fighter 5-multiplayer verbeteren | Gamer.nl

Capcom heeft op haarhref="http://www.capcom-unity.com/harrisony/blog/2017/03/23/a-new-cfn-is-coming-your-way"> communityblog</a> plannen onthuld om de online multiplayer van Street Fighter 5 te verbeteren.

Om de multiplayer te verbeteren gaat Capcom de Capcom Fighters Network (CFN) volledig vernieuwen. Dit houdt in dat de laadtijden en matchmaking sneller zullen verlopen. Ook gaat Capcom het 'rage quit-systeem' aanpa en.

Tijdens het zoeken naar een match wordt er rekening gehouden met het gedrag van spelers. Spelers die bijvoorbeeld frequent vroegtijdig een match verlaten zullen met soortgelijke tegenstanders in een match terechtkomen.

Daarnaast zullen spelers de mogelijkheid krijgen om vrienden toe te voegen en te volgen op CFN of spelers op een zwarte lijst te zetten. Bovendien zullen de instellingen in de Training-modus bewaard, zodat spelers dit niet elke keer hoeven aan te pa en wanneer ze de modus opstarten.

Vanaf 28 maart tot en met 3 april zal er een bèta plaatsvinden voor CFN op de pc. Na de bèta zal Capcom nog verdere aanpa ingen maken aan CFN vóór de lancering op PlayStation 4 en pc.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou