Capcom vs. SNK, in het hart van menig fighting-game fan een naam die doet denken aan een prachtige game tussen vechtersbazen van Capcom en SNK.

Deel twee van de game (Capcom vs. SNK 2, voor leken ) is kort geleden gereleased, en doet alles nog eens dunnetjes over. Om de echte fans blij te houden, is ook deel drie aangekondigd, alleen is nog niet helemaal bekend voor welke console. De vorige games uit de serie kwamen uit op de Dreamcast, maar aangezien de developper geen brood meer ziet in die console, is het logisch dat er naar een andere console gezocht wordt.

Electronics Boutique (EB) zegt te weten dat de game uit zal komen op de Nintendo Gamecube. Ook na vele mailtjes met vragen of dit echt waar was, bleef de online winkel volhouden.

Former TendoGamers.com team member, Steve Robertson, has just informed me that Capcom vs. SNK 3 will be released for Nintendo GameCube on December 3rd, right along side Eternal Darkness. Confirmation came from Electronic's Boutique as their database is flooded with responses.Als de informatie van EB klopt, zal de game op 3 december uitkomen in de States, op dezelfde dag als Sillicon Knight's Eternal Darkness, de horror adventure game ontwikkeld door een 2nd party van Nintendo.