Nieuws
Dead Rising 3

Capcom Vancouver werkt aan twee nieuwe projecten

Samenwerking met Epic Games in Unreal Engine 4

Geschreven door Aida . op

Capcom Vancouver is op zoek naar nieuwe werknemers voor twee nieuwe Unreal Engine 4-projecten. Dit laten zij weten in een oproep op Capcom Unity. 

Capcom Vancouver is onder andere bekend van hun werk aan de Dead Rising-serie. Het bedrijf werkt samen met Epic Games om Unreal Engine 4-projecten tot stand te brengen. 

In de lijst met vacatures is te zien dat er met concepten als open wereld, third-person, actie en online wordt gewerkt. Meer informatie over de nieuwe projecten is nog niet bekend. 

Bron: Capcom Unity

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe Netflix-serie speelt zich deels af in game Reserveringen van Hitman geannuleerd op PSN
3

Reacties op: Capcom Vancouver werkt aan twee nieuwe projecten

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • sollitdude

  • 14 januari 2016 12:49
  Ik heb eigenlijk weinig vertrouwen in unreal 4. Ik weet dat de unreal 1 tot 3 engine heel veel gebruikt zijn in spellen, maar na de unreal 3 engine zijnnveel developers hun eigen engines gaan gebruiken. Als je star wars battlefront ziet op een rots map, dan weet je al dat unreal 4 serieuze competitie heeft als het gaat om realistische graphics/prestaties. Dat spel ziet er echt mooi uit. Plus, heel veel developers uit het oostblok zoals ukraine en poetinland gebruiken relatief goedkope engines die toch nog mooi kunnen ogen. Unreal tournament 3 had ook niet het success gekend van unreal tournament 2003/2004.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  darkmanwls

  • 14 januari 2016 15:04
  @sollitdude Nee, maar gears of war dan weer wel, die ook dezelfde engine gebruikte. Sterker nog, ik denk dat de unreal engine 3 de meest gebruikte engine is geweest in het xbox360/PS3 tijdperk.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • sollitdude

  • 16 januari 2016 10:25
  @darkmanwls op de consoles zeker wel. maarja, daar is het game selectie ook iets beperkter dan op de pc, en veel mensen mochten unreal 3 ook gratis gebruiken, en zelfs dan maar weinig royalties betalen als het een hit werd. ik heb zat spellen getorrent die van goedkope lulhannisen kwamen, die unreal 3 gebruikte, en nog vrij goed uitkwamen. ze kregen gewoon nooit de fame. ik vind unreal tournament 3 er nog steeds heel goed uitzien. vind het echt jammer dat met UT4 ze de hoop hebben opgegeven en een 'de spelers creeren content' approach hebben aangenomen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.