Nieuws
Resident evil

Capcom houdt in april weer een Resident Evil Showcase

Een precieze datum is er nog niet

Geschreven door Michel Musters op
In april zendt Capcom wederom een Resident Evil Showcase uit.

Wanneer precies in april is niet bekend - Capcom laat alleen weten dat de livestream ergens in april uitgezonden wordt. "We willen geen verrassingen verklappen, dus we laten jullie speculeren over wat deze presentatie zou kunnen bevatten", aldus de uitgever in een blogpost.

Eerder dit jaar werd er al een Resident Evil Showcase uitgezonden waarin meer werd getoond van Resident Evil Village, de aankomende nieuwe game in de reeks die op 7 mei uitkomt. Daar werd ook de multiplayergame Resident Evil Re:Verse onthuld, dat op 7 mei gratis beschikbaar komt voor iedereen die Village koopt.

Het is waarschijnlijk dat tijdens de aankomende Showcase er wederom meer wordt getoond van Resident Evil Village en Re:Verse. Mogelijk wordt er ook informatie gegeven over de aankomende nieuwe film, Resident Evil: Welcome to Raccoon City, of één van de twee series die Netflix in ontwikkeling heeft gebaseerd op de franchise. Er wordt ook al geruime tijd gespeculeerd over een nieuw deel in de Resident Evil Revelations-serie dat naar de Switch zou komen, al is nog niets bevestigd.

Hieronder is de Showcase van eerder dit jaar nog eens te zien.

Dit artikel delen:

Lees meer

Xbox Live heet voortaan 'Xbox network' Netflix cast zeven nieuwe rollen voor The Witcher seizoen 2
0

Reacties op: Capcom houdt in april weer een Resident Evil Showcase

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.