Capcom bevestigt dat uitgelekte Street Fighter 6-artwork echt is

Capcom bevestigt dat uitgelekte Street Fighter 6-artwork echt is

De eerder uitgelekte artwork van diverse Street Fighter 6-personages lijkt echt te zijn, aan een bericht van uitgever Capcom te merken.

Afgelopen week lekten er illustraties van 22 personages uit de aankomende vechtgame uit. Onder de personages vallen in ieder geval vechters die al in Street Fighter 2 zaten. Ook Cammy en Dee Jay (Super Street Fighter II), Akuma (Super Street Fighter II Turbo), Juri (Super Street Fighter IV) en Ed en Rashid (Street Fighter V) zijn te zien in de naar verluidt gelekte illustraties. Nieuwe personages zijn ook te zien, namelijk een Mexicaanse vechter genaamd Lily, een Amerikaanse genaamd Kimberley en een Chineze vechter genaamd A.K.I. 

Capcom laat nu op social media het volgende weten: "Als inwoners van Metro City hebben we allemaal dingen gezien die we eigenlijk niet hadden moeten zijn, maar we moeten het samen doen. We stellen de positieve reacties op prijs. Bedankt voor jullie ondersteuning!" Daarmee lijkt het bedrijf dus toe te geven dat de uitgelekte illustraties echt zijn.

Vorige week werd de eerste gameplay van Street Fighter 6 getoond. Daarin zijn de personages Luke, Jamie, Ryu en Chun-Li te zien. Street Fighter 6 komt ergens in 2023 uit voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc.

Street Fighter 6

Street Fighter 6 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou