Campzone is het grootste outdoor LAN gaming evenement ter wereld. Alleen Nederlanders schijnen zo gek te zijn om 10 dagen lang met hun computer op een camping te gaan zitten. Ieder jaar verandert het terrein bij Biddinghuizen in een grote outdoor LAN party maar waarbij gaming secundair is aan de gezelligheid. Ook dit jaar wordt Codemasters' Campzone gehouden van 21 tot 31 juli.

Hoewel op Campzone voornamelijk Counter Strike en oorloggames gespeeld worden is wel duidelijk dat ook andere genres en console games steeds meer aanwezig zijn. Codemasters zal bij deze zesde editie van Campzone zal Codemasters haar nieuwste MMORPG's tonen waaronder ArchLord, Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar, plus de nieuwe services voor Dungeons & Dragons Online: Stormreach en Rising Force Online.

Jurrie Hobers, General Manager, Codemasters Benelux zegt: “Ik ben erg blij met de groei van het event en de unieke ervaring die het event biedt voor gamers. We zijn enorm tevreden over de uitstekende relatie met Gameparty, de organisatie achter Codemasters’ Campzone en waarderen de enorme passie waarmee zij zich op het event en de gamers richten. Ik ben ervan overtuigd dat we een enorm sterk event zullen hebben dit jaar gezien de exclusieve previews (speelbaar!) die we hier voor consumenten hebben. Dit zal er voor zorgen dat de 6e Codemasters’ Campzone er een is die zeker herinnerd wordt!"

Wil jij er ook bij zijn? Schrijf je dan hier in voor Codemasters' Campzone.