Nieuws
Warzone

Call of Duty: Warzone 2.0 komt officieel dit jaar nog uit

Bevestigd door Activision Blizzard

Geschreven door Michel Musters op
Call of Duty: Warzone 2.0 komt nog ergens dit jaar uit, zo heeft Activision Blizzard gisteren laten weten.

Dat liet het bedrijf gisteren weten tijdens de onthulling van Call of Duty: Modern Warfare 2. Die game komt zoals al bekend was op 28 oktober uit. Wanneer het vervolg op Warzone precies uitkomt is nog niet bekend, maar wel duidelijk is dat het ergens "later dit jaar" moet gebeuren.

Warzone 2.0 moet "een nieuwe sandbox-modus en een nieuw speelgebied bevatten", en komt naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc via Battle.net en Steam. Overigens komt Modern Warfare 2 ook op al deze platforms uit - inclusief Steam. 

Activision laat verder weten dat Warzone 2.0 nieuwe content gebaseerd op Modern Warfare 2 bevat en dan ook een nieuw progressie- en inventarissysteem bevat. Warzone 2.0 blijft dan ook volledig gescheiden van de eerste Warzone. Meer details over Warzone 2.0 zijn er nog niet, al gaan er wel veel geruchten. Zo is er een schets van de speelmap uitgelekt.

Gisteren werd de eerste uitgebreide trailer van Call of Duty: Modern Warfare 2 getoond. Duidelijk is inmiddels dat mensen in de game kunnen zwemmen - waarschijnlijk komt deze optie ook terug in Warzone 2.0. 

Gamer.nl plaatste gisteren een uitgebreide preview van Modern Warfare 2: "Het is allemaal uiterst herkenbaar. Ghost komt langs, helikopters storten neer, we vallen in een groot huis kamertje na kamertje binnen, er zijn golven aan vijanden: een hele missie voelt als een soort best-of van de Modern Warfare-reeks. Het enige wat er niet inzit is een stukje met een gescripte stealth-sequentie. De volgende missie, Wet Work (naar de map in Call of Duty 4), brengt daar verandering in, en wel door zich af te spelen in Amsterdam. In die stealthmissie duik je letterlijk de grachten in."

Dit artikel delen:

Lees meer

'Horizon-televisieserie speelt zich voornamelijk voor de games af' Geruchten over uitstel God of War Ragnarok naar 2023 doen de ronde
0

Reacties op: Call of Duty: Warzone 2.0 komt officieel dit jaar nog uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.