Call of Duty: Vanguard-multiplayer en nieuwe Warzone-map onthuld

Call of Duty: Vanguard-multiplayer en nieuwe Warzone-map onthuld

Activision en Sledgehammer Games hebben gisteren de multiplayer van Call of Duty: Vanguard onthuld.

Dat deed het bedrijf via een nieuwe trailer en een post op PlayStation Blog. Nieuw in de multiplayer is een optie genaamd 'Combat Pacing', waarmee spelers kunnen bepalen hoe hectisch hun potjes zijn. Er zijn drie filters - Tactical, Assault en Blitz - die de hoeveelheid spelers bepalen. In Blitz zitten bijvoorbeeld maximaal 24 spelers, terwijl Tactical-potjes uit 12 mensen bestaan.

Ook bevat de multiplayer een nieuwe modus genaamd Patrol. Hierin verplaatst de zone die veroverd moet worden zich langzaam over de map. Eerder werd de Champion Hill-modus al onthuld. Ook modi als Team Deatchmatch, Kill Confirmed, Domination, Gunsmith en Search and Destroy keren terug. De game bevat op lancering twintig maps, waarvan zestien zich op de reguliere multiplayer richten. 

Van 10 tot en met 13 september - dit weekend dus - kunnen PlayStation-gamers die het spel hebben gereserveerd meedoen aan de bèta en vanaf 16 september is de bèta voor alle PlayStation-gamers beschikbaar. Op die dag kunnen ook pc- en Xbox-gamers met een reservering aan de slag. Van 18 tot en met 20 september wordt de bèta voor iedereen gehouden.

In de livestream werd ook kort de nieuwe Call of Duty: Warzone-map onthuld. De map speelt zich af in de Pacific op een tropisch eiland. De map loopt op dezelfde engine als Vanguard. De map moet kort na de release van Call of Duty: Vanguard in Warzone lanceren, samen met nieuwe anti-cheat technologie.

Call of Duty: Vanguard verschijnt op 5 november voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vind de game er goed uit zien en de setting ben ik ook blij mee. Wel bang dat een groot deel van de fun weer weggehaald gaat worden door SBMM.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@san5324 de sbmm is in warzone ver te zoeken, hopelijk gaat het beter met de nieuwe map. MP speel ik amper, was meer een tool om wapens te lvlen (net als Plunder :P ), dus daar weet ik het niet van.

0
test

@san5324 Ik wil juist diverse potjes en tegen iedereen kunnen spelen. Niet constant alsof het cod world league is. Ik wil ook wel eens relaxed spelen.

0

Aanbevolen voor jou