‘Call of Duty: Modern Warfare 2 wordt begin juni onthuld’

‘Call of Duty: Modern Warfare 2 wordt begin juni onthuld’

Naar verluidt vindt de onthulling van Call of Duty: Modern Warfare 2 begin juni plaats en zal de multiplayer-onthulling volgen in augustus.

Dat meldt Tom Henderson van Exputer op basis van “diverse bronnen”. De onthulling zou begin juni plaatsvinden door middel van een “gestandaardiseerde onthullingstrailer die we zijn komen te verwachten van Call of Duty”. Henderson zegt dat die trailer waarschijnlijk alleen beelden van de singleplayer-campagne bevat.

Enkele bronnen melden aan Henderson dat de gameplayonthulling ergens deze zomer zal plaatsvinden, “op een event die plaatsvindt wanneer E3 gehouden zou worden”. Henderson noemt de datum 2 juni voor de onthulling en verwijst daarbij onder andere naar onderstaande tweet van TheGhostOfHope, die het eerder bij het juiste eind had met Call of Duty-lekken.

De multiplayeronthulling vindt volgens Henderson waarschijnlijk plaats in augustus. Hij zegt nog niet te weten of dat gecombineerd wordt met een Warzone-evenement, zoals voorgaande jaren het geval was.

Infinity Ward heeft tot nu toe alleen nog het logo van Call of Duty: Modern Warfare 2 onthuld. Er is nog geen releasedatum bekend, en ook is nog niet officieel bevestigd voor welke platformen het spel uitkomt. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik denk 12 juni..

0
test

@kleinekoosjer denk het niet, ps heeft nog steeds de marketing rechten. Gok dat ps ook een event heeft ergens die maand en dan zullen we het wel zien. En micro is ook nog geen eigenaar.

0
test

Wel jammer dat ik deze game nog zelf moet betalen. Als ze nou even wachten tot 2023, dan zit de game lekker in de GP.

0

Aanbevolen voor jou