Nieuws
Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty: Modern Warfare 2-bèta wordt mogelijk in september gehouden

Game komt op 28 oktober uit op pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
De open bèta van Call of Duty: Modern Warfare wordt mogelijk in september gehouden.

Dat blijkt uit een artikel van Ralph Valve, over het algemeen een betrouwbare bron als het aankomt op Call of Duty-geruchten. Volgens hem krijgen eerst PlayStation-gamers met een reservering voor de game toegang tot de Early Access-bèta op 15 en 16 september, gevolgd door de open bèta op PlayStation-consoles in het weekend van 17 tot en met 19 september. 

Op 22 en 23 september zou vervolgens op alle platforms de Early Access-bèta plaatsvinden voor mensen met een pre-order, gevolgd door een open bèta op alle systemen in het weekend van 24 tot en met 26 september. De data zijn vooralsnog niet bevestigd door Activision Blizzard.

Call of Duty: Modern Warfare 2 komt op 28 oktober naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc - inclusief Steam. De game wordt ontwikkeld door Infinity Ward, dat ook werkt aan Warzone 2.0, dat naast de eerste Warzone zal bestaan.

Afgelopen weekend lekten er al (inmiddels offline gehaalde) afbeeldingen uit van multiplayermaps uit Modern Warfare 2. Het zou gaan om de maps Grand Prix, Oilfield, Museum en SABA. De Ground War-maps zouden Hydro, Fishtown en Sira heten.

Dit artikel delen:

Lees meer

Cuphead: The Delicious Last Course is een essentiële uitbreiding Switch-versie Nier: Automata wordt ontwikkeld door Virtuos
0

Reacties op: Call of Duty: Modern Warfare 2-bèta wordt mogelijk in september gehouden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.