Call of Duty-cheaters kunnen in alle CoD-games verbannen worden

Call of Duty-cheaters kunnen in alle CoD-games verbannen worden

Cheaters die door Activision ontdekt worden in Call of Duty, kunnen in alle games van de franchise verbannen worden.

Dat valt te lezen in een artikel van Team Ricochet, het team dat het nieuwe anticheatprogramma uitrolt in Call of Duty-games. "Extreme of herhaaldelijke overtredingen van het veiligheidsbeleid - bijvoorbeeld in-game cheaten - kan resulteren in permanente schorsing van alle accounts. (...) Dit kan gelden voor alle games in de franchise, waaronder Call of Duty: Vanguard en alle eerder uitgekomen, huidige en toekomstige Call of Duty-games."

Het is dus mogelijk dat mensen die verbannen worden voor cheaten in één Call of Duty-game, nooit meer de online multiplayer van een Call of Duty-game kunnen spelen. 

De Call of Duty-games - met name Warzone - worden al tijden geplaagd door cheaters, dus het is vanzelfsprekend dat Activision zijn best doet om dit tegen te gaan. 

Het nieuwe anticheatsysteem Ricochet is onlangs gelanceerd voor de Call of Duty-games. Binnenkort wordt daar ook een driver voor pc op kernelniveau aan toegevoegd. Dit houdt computers van spelers in de gaten en zoekt naar applicaties die interactie kunnen hebben met Call of Duty-games. Hoewel deze driver alleen op pc beschikbaar komt, zullen consolegamers daar volgens het bedrijf indirect ook de vruchten van plukken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Vind eigenlijk dat je in geen enkele online game moet cheaten. Offline lekker zelf weten (uiteraard) online verziek je het voor mensen die wel eerlijk spelen en dan is een ban de enige remedie.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Inderdaad weg met valsspelers. Ik speel meestal single games dus zoek soms op internet op hoe los je die puzzel op of versla je die ene baas. Maar als ik een game online speel ga ik geen cheat pakken dat me onoverwinnelijk maakt of oneindig munitie kreeg. Daar is toch niks eervol aan.

0

Aanbevolen voor jou