Call of Duty: Black Ops Cold War-update past MP5 aan

Call of Duty: Black Ops Cold War-update past MP5 aan

Een nieuwe update voor Call of Duty: Black Ops Cold War maakt de MP5 minder krachtig.

Sinds de release van de nieuwe Call of Duty-game klagen gamers over de balans in de multiplayer. Vooral de MP5 zou veel te krachtig zijn in vergelijking met andere wapens.

Eerder gaf ontwikkelaar Treyarch dit al aan te willen verhelpen met een patch, en die patch is nu beschikbaar op alle systemen. Daarmee gaat de kracht van het submachinegeweer met 33 procent naar beneden. Dit moet de multiplayermodi van de game veel meer gebalanceerd maken.

Ondanks dat Treyarch aangaf aan de patch te werken, komt hij toch als een verrassing: eerder gaf de ontwikkelaar aan niet voor december updates voor het spel uit te brengen. Call of Duty: Black Ops Cold War is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Laat ze nou maar een patch uitbrengen voor de voice chat. Mensen kunnen cross platform op dit moment niet met elkaar communiceren. Gamebrekende bug waar ze tot nu toe niks mee hebben gedaan.

0

Vandaag hebben ze weer een update gedaan en daar hebben ze de eerdere patch teruggedraaid, dus hij is op moment nog steeds even sterk als in het begin

0

Aanbevolen voor jou