Call of Duty: Black Ops Cold War-patch verhoogt niveau van wapens sneller

Call of Duty: Black Ops Cold War-patch verhoogt niveau van wapens sneller

Dankzij een nieuwe patch voor Call of Duty: Black Ops Cold War wordt het niveau van wapens in de multiplayer sneller verhoogd.

Veel spelers klagen sinds de lancering over het feit dat de levels van wapens te langzaam omhoog gaan in de game. De afgelopen week was er een aantal dagen een dubbele hoeveelheid XP te verdienen - zowel qua wapens als qua spelers - maar dat is nu weer voorbij. Dankzij de nieuwe patch gaat het level van wapens in ieder geval wel permanent sneller omhoog. Dit geldt zowel voor de multiplayermodus als Zombies-modus.

Daarnaast is er een bug opgelost in de Zombies-modus, waarbij spelers die de modus alleen doorspeelden minder XP voor hun wapens verdienden. Om dat goed te maken, komen er in december weer diverse momenten dat er dubbele hoeveelheden XP te verdienen valt. Tot slot is er een bug opgelost waarbij sommige spelers op een plek buiten de Nuketown '84-map in leven konden blijven.

Black Ops Cold War

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik lees niets over de bug die xbox series x systemen liet crashen en zelf total bricked maakte... zelf heb ik de pech gehad, tijdens single player opeens de boel vast, xbox starte niet meer op... al bij al had ik nog geluk, een factory reset van mn xbox en dus alles opnieuw downloaden en instellen loste mijn probleem op, sommigen hadden minder geluk. Dat zo een buggy game verkocht mag worden SMH

0
test

❣️ Beoordeel mijn naakten - [url]http://photo24732.e17.club[/url]

0

Aanbevolen voor jou