Nieuws
Black ops Cold War

Call of Duty: Black Ops Cold War ontvangt volgende week seizoensupdate

Nieuwe maps en modi

Geschreven door Michel Musters op
Op donderdag 14 januari komt er een update voor het huidige seizoen van Call of Duty: Black Ops Cold War uit.

Dat heeft ontwikkelaar Treyarch aangekondigd. De volledige inhoud van de update is nog niet bekend, maar enkele details zijn al wel naar buiten gebracht.

Zo ontvangt de multiplayer een nieuwe Fireteam-map in de vorm van Sanatorium. Ook verschijnt er een nieuwe modus genaamd Dropkick, waarin twee teams van zes spelers het tegen elkaar opnemen om nucleaire lanceringscodes te verkrijgen.

Zombies krijgt een nieuwe modus in de vorm van Cranked. Een klok loopt constant af en spelers kunnen de tijd verlengen door zombies te doden. De Onslaught-modus, die exclusief is op PlayStation-systemen, krijgt Raid als map.

Treyarch heeft niet bekendgemaakt of er nieuwe content naar de battle royale-game Warzone komt. Alle details rondom de update moeten volgende week bekend worden gemaakt. Hieronder is een screenshot van de Sanatorium-map te zien.

Call of Duty: Black Ops Cold War

Dit artikel delen:

Lees meer

Star Wars Battlefront 2 komende week gratis via Epic Games Store

Dataminer vindt mogelijk bewijs voor nieuw Switch-model
2

Reacties op: Call of Duty: Black Ops Cold War ontvangt volgende week seizoensupdate

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  HunterSeeker

  • 8 januari 2021 11:24
  Dat ze die DRM-14 even een dikke nerf geven. Het wapen komt uit Black Ops maar in Warzone kan je er ook mee overweg. Probleem daar is dat dat wapen zo sterk is dat je bijna wel black ops moet kopen om mee te kunnen met de rest. Als je alleen Modern Warfare hebt kan je het wapen alleen in warzone lvlen en dat gaat erg traag in vergelijking met Black Ops.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Quintex

  • 8 januari 2021 12:04
  @HunterSeeker Levelen gaat zeker niet zo snel in Warzone vergeleken de normale multiplayer mode, maar er zijn heel wat manieren om xp te grinden, dus je stelling dat je Black Ops moet kopen vind ik wat overdreven.

  Wel is de wapen balance, en dan specifiek de DRM-14, een bizar probleem. De Cold War Integratie verliep al niet zonder problemen, maar dit maakt het allemaal wel wat erger. Overigens hebben ze het wapen al generfd, net zoals de MAC-10, maar op de meest debiele manier ooit waardoor het probleem nog steeds niet verholpen is.

  Warzone is op dit moment te gênant voor worden, balancing is er gewoon bijna niet en hele oude bugs, glitches en andere issues zijn nog steeds niet gefixed. Terwijl er maar steeds meer bijkomen. Echt jammer, want het is enorm goed vermaak als het deze problemen niet zou hebben.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.