Call of Duty: Black Ops Cold War krijgt binnenkort balansupdate

Call of Duty: Black Ops Cold War krijgt binnenkort balansupdate

Treyarch werkt al aan een eerste balansupdate voor Call of Duty: Black Ops Cold War.

De shooter verscheen afgelopen week, maar een eerste balansupdate is al in de maak, zo meldt een ontwikkelaar van Treyarch op Twitter. De update waarin de wapens en de scorestreaks op de schop worden genomen om zo de balans te perfectioneren, moet al "in seizoen 1 of sneller" arriveren.

De balansupdate zou als geroepen komen. Veel spelers hebben kritiek op het populaire MP5-submachinegeweer. Volgens velen zou het geweer beter in gevechten van lange afstand zijn dan de sniper rifles in de game.

Treyarch heeft tevens aangekondigd dat de eerste Double XP-periode, die gisteren van start is gegaan, een dag langer loopt. Daardoor loopt deze periode tot aanstaande dinsdagavond. Tijdens Double XP kunnen spelers logischerwijs een dubbele hoeveelheid ervaringspunten in de multiplayer en Zombies-modus vrijspelen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Tja het zou fijn zijn als crossplay met PC word uitgeschakeld die keyboard warriors zijn natuurlijk 100x sneller dan mensen op een ps4/x1

0

@inkmasteryPS4 tja en de console peasants hebben allemaal autoaim.

0

@Dyro86 Auto aim 😂😂 Altijd weer een bullshit argument

0
test

@Dyro86 Aimassist is op deze COD echt kapot, in het nadeel van Console spelers. [url]https://www.youtube.com/watch?v=r9wLDKJJYNg&t=190[/url]

0
test

@Dyro86 dat is niet helemaal waar. speel zelf op pc en hoorde het volgende van een vriend die op PS4 speelt: Je het aim assist die je kan instellen, je kan een bepaalde regio rond een vijand instellen waardoor je crosshair langzamer gaat bewegen. hij plakt niet op de target maar word alleen langzamer in dat gebied zodat je er niet steeds van links naar rechts overheen vliegt. maar consolespelers kunnen wel dragsnipen, dan stellen ze die regio zo in dat alleen bv het hoofd en een vijand in die regio zit. Dan proberen om daar over heen te gaan en zodra je voelt dat de crosshair langzamer gaat, meteen schieten. Aparte manier van spelen maar werkt supergoed. Ben al een paar keer zo gekilled.

0

Nog geen review van deze game? Voor de console users; er bestaan 2 versies van de game: de Xbox One / PS4 versie en de Next gen Xbox Series X / PS5 versie. Let op dat je de juiste koopt, omdat deze game voor de XB ****géén*** gratis opwaardering krijgt via SmartDelivery. Activision vraagt gewoon méér geld voor de next gen update. Heb je (net als ik) tóch per ongeluk de verkeerde aangeklikt op de Xbox, dan kun je je geld terugkrijgen via aka.ms/requestxboxrefund Als je dit binnen 2 weken na aankoop doet en 'm niet te lang gespeeld hebt. Ik had m'n geld binnen 24 uur terug.

0

Aanbevolen voor jou