Nieuws
Cadence of Hyrule

Cadance of Hyrule-dlc aangekondigd

Drie pakketten op komst

Geschreven door Lucas May op

Tijdens de Nintendo Direct Mini is vandaag aangekondigd dat drie dlc-pakketten in de maak zijn voor de Zelda-spin-off Cadence of Hyrule.

Met het eerste dlc-pakket worden vijf nieuwe personages toegevoegd aan de ritmitsche game: Impa, Aria, Shadow Link, Shadow Zelda en de shopkeeper Frederick.

Het tweede dlc-pakket voegt 39 nieuwe nummers toe aan de game, inclusief remixes van bestaande nummers. Deze nummers worden gemaakt door de muzikanten FamilyJules, A_Rival en Chipzel. Spelers kunnen tevens zelf kiezen welke muziek ze luisteren.

Het laatste dlc-pakket, 'Symphony of the Mask', voegt nieuwe verhalende content en levels toe aan de game. Skull Kid uit Majora's Mask is speelbaar met deze dlc, die verschillende maskers heeft die hem speciale krachten geven.

De eerste dlc is vanaf vandaag beschikbaar voor 5,99 euro, de tweede en derde pakketten worden op een later moment voor eind oktober uitbracht. Deze kosten respectievelijk 5,99 en 9,99 euro. Een Season Pass wordt ook beschikbaar voor 14,99 euro, met bonus outfits voor Link en Zelda. Voor nieuwkomers wordt op 23 oktober een complete editie van de game uitgebracht.

cadence of hyrule
cadence of hyrule

Dit artikel delen:

Lees meer

Bekijk hier de Nintendo Direct Mini terug Sega blijft zowel 3D als 2D Sonic-games maken
0

Reacties op: Cadance of Hyrule-dlc aangekondigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.