Bungie viert verjaardag met flaming helmet in Halo: Reach | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Voorheen was er alleen een rode vlammende helm beschikbaar voor medewerkers van Bungie en bezitters van de Legendary Edition. Voor zijn verjaardag introduceert de ontwikkelaar een unieke brandende helm met blauw vuur. De helm is gratis te verkrijgen via de recentelijk uitgebrachte iPhone-applicatie Bungie Mobile. Nadat spelers met hun Live ID zijn ingelogd in de app, ontvangen ze automatisch de helm in de game, alsook een speciaal naamplaatje. De actie loopt tot en met 7 juli.

Bungie belooft tevens in de trailer binnenkort meer informatie te onthullen over zijn nieuwe project, dat vooralsnog door het leven gaat als Bungie Aerospace. Mogelijk gebeurt dat op Bungie Day, op 7 juli. In de trailer wordt verder geen informatie over het nieuwe project uit de doeken gedaan. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou