Bungie onthult Destiny 2-content dat binnenkort in de Vault verdwijnt

Bungie onthult Destiny 2-content dat binnenkort in de Vault verdwijnt

Bungie heeft aangekondigd welke Destiny 2-content op 28 februari in de Vault verdwijnt.

Op 28 februari begint jaar zes van de game en zoals gebruikelijk wordt er dan weer content in de Destiny Content Vault gestopt - dat betekent dat bepaalde content uit de game verdwijnt. 

In een update op de officiële website doet Bungie uit de doeken om welke content het gaat. Zoals eerder beloofd worden er geen grote uitbreidingen of verhalende elementen die onderdeel uitmaken van de uitbreidingen uit de game gehaald - in plaats daarvan gaat het om seizoensgebonden content dat altijd als tijdelijk gezien werd.

Een complete lijst met alle content - waaronder items en seizoensgebonden narratives - is op de officiële website te vinden. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoop echt dat het originele content *OOIT* weer uit de vault wordt gehaald. Ik vertik het om ergens random te beginnen. Ik wil gewoon beginnen met de red war, zoals de game dus was uitgekomen, en genieten van de game in mijn eentje en het verhaal. Ik weet dat ik hiermee 1 vvan de weinige ben die het daarvoor speelt, maar ik kan altijd hopen :P

0
test

@Markus88 dat verhaal heb je nu al grotendeels gemist, want na de campaign missies gaat het verhaal per seizoen verder

0
test

@water I know.. Daarom hoop ik dat ooit alle story content terug komt ook al is het voor een smalle periode en is het groot in GB.. Maar anders kom ik iig niet terug helaas haha! :P

0

Aanbevolen voor jou