Bungie Aerospace legt handelsnaam Crimson vast | Gamer.nl

Bungie Aerospace legt handelsnaam Crimson vast | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ook wordt Crimson beschreven als "gamesoftware voor gebruik op mobiele telefoons". Het is onbevestigd of Crimson iets te maken heeft met het nieuwe gameproject van Bungie. De ontwikkelaar laat weinig los over zijn project, maar vroeg het publiek op de Games Developers Conference vorig jaar: "Zou het niet fantastisch zijn als we een wereld konden maken die er altijd voor je is, met veel verhalen om te vertellen, als een grote oneindige verhalenvertellende horizon? Man, dat zou fantastisch zijn."

Volgens geruchten zou Bungie werken aan een ma ively multiplayer online shooter in een sciencefictionsetting. Tijdens de Games Developers Conference van afgelopen maart leek David Aldridge, hoofd netwerkontwikkeling van de voormalige Halo-studio, te bevestigen dat de studio werkt aan een MMO. Zijn uitspraak werd later echter afgedaan als een grap die niet als zodanig was overgekomen op de aanwezig pers. Wanneer Bungie meer vertelt over zijn grootschalige project is onduidelijk; de studio is in in juni in ieder geval niet aanwezig op de E3-beurs.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou