De Spaanse ontwikkelaar Revistronic heeft een Rolling Demo uitgebracht van haar adventure-game in wording Fenimore Fillmore: The Westerner. Deze adventuregame speelt zich af in het wilde westen en laat je de rol aannemen van een jonge cowboy genamd Fenimore Fillmore.

De Rolling Demo is te vergelijken met een trailer, met het verschil dat het real-time door je computer gerenderd wordt. In de Rolling Demo van The Westerner zien we hoe Fenimore bij een boerderij aankomt wanneer er ineens ook andere, duistere figuren arriveren. Dit eindigt in een vuurgevecht waarin Fenimore op de bekende Matrix-manier de kogels ontwijkt.

De Rolling Demo kent nog wel enige synchronisatieproblemen waardoor het soms wat vaag overkomt, maar het geeft tevens een leuke indruk van hoe het uiteindelijke spel eruit gaat zien. Hopelijk zoeken ze nog wel echte acteurs voor de stemmen want die zijn eerder lachwekkend. De Rolling Demo is hier te downloaden en weegt een kleine 50 Mb. Mocht er een melding komen van een zoekgeraakte DLL file bij het opstarten van de demo, download dan dit bestand.