Het is alweer drie jaar geleden dat er voor het laatst een game op de markt kwam met de populaire Looney Tunes-personages in de hoofdrol. Looney Tunes: Back in Action voor PS2 en Gamecube werd toen matigjes ontvangen. Met een nieuwe generatie consoles op de markt, krijgen de tekenfilmhelden Bugs Bunny, Daffy Duck en Tazmanian Devil echter een herkansing van Warner Brothers Interactive Entertainment.

Looney Tunes: Acme Arsenal is een actiegame die zowel alleen als coöperatief met twee spelers te spelen is. Het spel biedt zeven speelbare personages, namelijk Bugs Bunny, Daffy Duck, Tazmanian Devil, Foghorn Leghorn, Marvin the Martian, Gossamer en een nog geheim personage. Het spel biedt een combinatie van actie, puzzels en racen. De Xbox 360-versie belooft real-time physics en Xbox Live ondersteuning, terwijl je op de Wii de Wii-afstandsbediening kunt gebruiken bijvoorbeeld Tazmanian Devil te laten spinnen en om voertuigen te besturen.

Acme Arsenal wordt ontwikkeld door RedTribe, een Australische ontwikkelaar die op zijn website doodleuk vermeldt alleen AAA-games te maken. Een Looney Tunes-game van het kaliber Metal Gear Solid, Halo of Final Fantasy dus! We zullen het zien in het vierde kwartaal van dit jaar.