Brothers in Arms: Furious 4 gaat nieuwe richting op | Gamer.nl

Brothers in Arms: Furious 4 gaat nieuwe richting op | Gamer.nl

Need for Speed was lang zoekende, stellen de mensen van EA zelf. De razend populaire franchise stond ooit garant voor fijne, hapklare raceactie, maar dat veranderde met de jaren in wisselvalligheid – zowel qua opzet als kwaliteit. Om aan te duiden dat het nieuwe deel een nieuw begin moet inluiden, heet de editie van 2015 simpelweg Need for Speed. Klaar voor een compleet nieuwe start, dus?

De ontwikkeling gaat volgens Pitchford "prima" en hij verwacht dat mensen verrast worden door de nieuwe richting die de game op gaat. "Ik kijk er naar uit binnenkort weer over Furious 4 te kunnen praten. (...) De reden dat we er nog niet over praten is dat we eerst nog meer aanpa ingen moeten maken." Pitchford geeft aan dat hij zich nu eerst op de release van Borderlands 2 richt en dat Furious 4 in 2013 verschijnt.

Brothers in Arms: Furious 4 werd op de E3 van 2011 onthuld en leek een stuk luchtiger te worden dan de voorgaande delen, die een realistische setting kennen. Dit kon op veel kritiek rekenen van gamers. Het is niet bekend wat voor soort game het nu wordt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou