Broncode van nooit uitgebrachte Rayman 4 online uitgelekt

Broncode van nooit uitgebrachte Rayman 4 online uitgelekt

De broncode van een nooit uitgebrachte Rayman 4 lijkt uitgelekt.

Via Twitter worden flarden van de code en vroege beelden van de game gedeeld. Het zou gaan om de complete broncode, de editor om levels mee te maken en alle assets. In de gelekte beelden is onder andere te zien dat er een level genaamd 'Sphincter Cell' in de game zou zitten en dat Rayman op een grote spin zo kunnen rijden.

De ontwikkeling van de game zou in 2005 zijn begonnen en was niet intern bij Ubisoft in ontwikkeling, maar bij Phoenix Studio, een ontwikkelaar die in 2009 zijn deuren sloot. Na een paar maanden ontwikkeling zou het project al zijn stopgezet. Sommige content zou zijn hergebruikt in Rayman Raving Rabbits, een spin-off die in 2006 verscheen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik zou graag een HD remaster van de Dreamcast versie van Rayman 2 willen zien!

0
test

@mole28 Zeker, dat de beste versie van de game. Laatst nog gespeeld.

0
test

Oh Rayman. Een van de weinige game personages die het lukte om de succesvolle overstap van 2D naar 3D te maken en naderhand ook weer terug. Dit personage had alles in zich om zich te meten met Mario. De kwaliteit, de leuke personages de humor. En de kracht dat het goed werkte in 2D en ook schitterend in 3D. Jammer genoeg dat Ubisoft dit niet zo zag. Want ik denk dat deze veel bekender was geweest dan nu als ze deze game serie de liefde gaven die Nintendo hun Mario gaf. Maar ja zal bij Ubisoft een keer tegengevallen zijn kwa verkopen en in plaats van doorzetten en 1 x verlies nemen om iets op te bouwen zullen ze het wel gecanceld hebben. En ding wat ze vaker doen. Je merkt gewoon dat hun verkoop kilo knallers de hele aandacht krijgen en men geen lef meer heeft voor de andere dingen. En dan noem ik onder andere splinter cell. En ja ik weet er een remake komt maar dat vind ik een lame excuse om deze serie daarom levendig te noemen., Ubisoft gaat enkel voor massa verkoop. De rest laten ze links liggen of na 1 deel wat matig gaat niet durven door te zetten. Kijk ook maar naar de Assassins creed film. Wat een kut einde om niet op door te gaan. Dat is voor mij een no go. Maak je iets open dan ben je verplicht het af te maken en moet je niet achteraf zeiken dat het tegenviel kwa verkoop. Dan had je geen open einde moeten maken in al je hoogmoedswaan. Maar ja het gaat over Ubisoft. En ik vind ze kwa games nu ook niet echt slecht hoor, maar de mentaliteit die ze hebben is gewoon belachelijk en is niet goed te praten vind ik. Maar goed back to Rayman. Ik hoop net als Mole28 op een remaster, remake of wat dan ook van Rayman 2 en als het kan samen met 3. Maar zoals Ubisoft dit universum behandeld ben ik bang dat het nooit meer zal gebeuren.

0

Aanbevolen voor jou