Broken Sword: The Director's Cut kwam in 2011 reeds uit voor iPhone, iPad en iPod Touch. Het betreft een uitgebreide versie van de point-and-click adventuregame Broken Sword: The Shadow of the Templars die oorspronkelijk in 1996 uitkwam voor PC en PlayStation.

The Director's Cut bevat een volledig nieuwe, voor touchscreens geoptimaliseerde besturing, evenals andere omgevingen, compleet met nieuwe puzzels. De Android-game is volgens Revolution weer een verbeterde versie van de Broken Sword: The Director's Cut voor iPhone.

Nieuwe game

Ook heeft Revolution-baas Charles Cecil bekendgemaakt dat hij met zijn team reeds zes maanden werkt aan een volledige nieuwe adventure-game. De details hierover worden binnenkort bekendgemaakt.

"Het enthousiasme waarmee onze fans onze games hebben ontvangen maakt ons nederig", vertelt Cecil. "Ons succes met het zelf uitgeven van onze games maakt het voor Revolution mogelijk, voor het eerst in ons twintigjarige bestaan, om onze games zelf te financieren en dus games te maken waarvan wij weten dat onze fans ze willen spelen."