Breda Game City dit jaar aanwezig op virtuele Gamescom

Breda Game City dit jaar aanwezig op virtuele Gamescom

De stichting Breda Game City is volgende maand aanwezig op de virtuele editie van Gamescom.

Ook op Devcom is de stichting aanwezig, waardoor het van 23 tot en met 27 augustus bij twee van de belangrijkste game-evenementen van deze zomer betrokken is.

Breda Game City werd eerder dit jaar gelanceerd en richt zich op lokale mogelijkheden met als doel een professionele, gezonde en creatieve omgeving faciliteren voor de game-industrie in Breda. De stichting zet zich specifiek in voor de lokale ondernemers, studenten en pas afgestudeerden.

De aanwezigheid van Breda Game City moet er voor zorgen dat internationale bedrijven die Gamescom virtueel bijwonen meer informatie verkrijgen over games en ontwikkelaars uit de regio Breda. De stichting is van plan een aantal belangrijke games uit de regio tentoon te stellen van studio's als Twirlbound, Sassybot, Stitch Heads en Raidflux. Zo toont Pine-maker Twirlbound een nieuwe, kleurrijke IP en legt Sassybot de nadruk op spellen als Fragments of Him en Winkeltje: The Little Shop.

Daarnaast wil Breda Game City door diens aanwezigheid op Gamescom meer bewustwording creëren over Breda als Europese hotspot voor gamebedrijven, en daardoor ook bijdragen aan het Nederlandse game-ecosysteem.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou