Breaking Bad krijgt eigen mobiele game in 2019

Breaking Bad krijgt eigen mobiele game in 2019

Ontwikkelaar Plamee en uitgever FTX Games brengen later dit jaar de mobiele game Breaking Bad: Criminal Elements uit; een strategische game gebaseerd op de gelijknamige hit-serie, Breaking Bad.

Breaking Bad: Criminal Elements laat spelers een eigen crimineel imperium opstarten. Spelers kunnen in de game bekende personages uit Breaking Bad en Better Call Saul ontmoeten. Breaking Bad en Better Call Saul-regisseur Vince Gilligan was erg onder de indruk over hoe de details van Breaking Bad: Criminal Elements terugspelen op de originele televisieserie.

"FTX Games geeft net zoveel om de details als ons creatieve team van de series," zegt Gilligan. "Ik ben erg onder de indruk van de toewijding die Plamee en FTX Games laten zien bij het maken van een authentieke uitbreiding in de vorm van deze game. Spelers keren terug in de wereld van Breaking Bad en komen op nieuwe manieren in aanraking met bekende personages als Walt, Jesse en Saul Goodman," aldus Gilligan.

Vince Gilligan

Over de specifieke gameplay is nog niets bekendgemaakt, maar hints worden gegeven over dat spelers te maken krijgen met morele dilemma's en vijandige persoonlijkheden terwijl ze hun eigen illegale business geheim moeten houden.

Watch on YouTube

Breaking Bad: Criminal Elements verschijnt later dit jaar als mobiele game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Beste game ooit. Weet ik nu al. 10/10.

0

lol Dertien van in een dozijn Weed imperium Mafia imperium Uhmm kom...verzin er nog es een paar HayDay :P

0

Aanbevolen voor jou