Breach uitgesteld naar begin volgend jaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game zou oorspronkelijk in juni uitkomen maar die datum werd niet gehaald. Vervolgens bleek er geen geschikt moment meer te zijn in 2010 om Breach nog uit te brengen.

De ontwikkelaar van Breach, Atomic Games, heeft besloten om in de tu entijd te werken aan het toevoegen van een 'hardcore'-modus aan de game. Deze modus is afgeleid van een meer realistische versie van Breach, die is ontwikkeld na een verzoek van bepaalde organisaties om het spel te willen gebruiken voor trainingsdoeleinden. 

Breach is een multiplayershooter die draait om de elite agenten van de CIA. In de game kunnen spelers gebruik maken van verwoestbare omgevingen en een coversysteem. Er zijn vijf kla en beschikbaar en met ervaringspunten kunnen nieuwe hulpmiddelen gekocht worden. Spelers kunnen het uitvechten op vier maps met 23 wapens.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou